ادعای سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی: آمریکا به دنبال تنش بود نه راه حل در مذاکرات هسته‌ای سفیر آمریکا در اراضی اشغالی: گزارش‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ اشتباه است واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد پاسخ نمایندگی ایران به ادعایی درباره ارسال لانچر موشک فتح به روسیه عراقچی وارد قطر شد آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد القسام پیام جدید یک اسیر اسرائیلی را منتشر کرد استقبال ایران از اعلام آتش‌بس بین هند و پاکستان روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی رئیس‌جمهور عراق: روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم

محتوای اعتیادآور برای کودکان در نیویورک ممنوع شد

قانونگذاران ایالت نیویورک لایحه‌ای را تصویب کردند که به والدین اجازه می‌دهد دسترسی فرزندانشان به پست‌های شبکه اجتماعی که با الگوریتم‌های خاص پیشنهاد شده اند را مسدود کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 08
کد خبر: ۲۴۴۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ هدف این قانون حفاظت از محدود کردن محتوا‌هایی اعتیاد آور برای کودکان در فید (feed) حساب‌های کاربری آنان است.

پیش بینی می‌شود «کتی هوچول» فرماندار ایالت نیویورک این قانون را امضا کند. این اقدام در بحبوحه افزایش نگرانی‌ها درباره استفاده از شبکه‌های اجتماعی میان کودکان و تلاش برای قانونمند کردن پلتفرم‌ها به طرق مختلف در سطوح ایالتی و فدرال در آمریکا انجام می‌شود.

لایحه مذکور در عمل اجازه نمی‌دهد پلتفرم‌ها پست‌های پیشنهادی را که براساس متن قانون اعتیادآور هستند را به کاربران زیر ۱۸ سال نشان دهد. در عوض کودکان فقط پست‌های مربوط به حساب‌های کاربری که فالو می‌کنند را مشاهده خواهند کرد. با این وجود اگر طبق این قانون فرد زیر سن قانونی رضایت تایید شده والدین را در اختیار داشته باشد، می‌تواند پست‌های پیشنهادشده در پلتفرم‌ها را مشاهده کند.

همچنین قانون مذکور به پلتفرم‌ها اجازه نمی‌دهد بدون رضایت والدین بین نیمه شب تا ۶ صبح، نوتیفیکیشن درباره پست‌های پیشنهادی به افراد زیر سن قانونی ارسال کنند.

علاوه بر آن وظیفه مشخص کردن سن کاربر و مکانیسم تعیین رضایت والدین نیز برعهده دادستان کل ایالت نیویورک خواهد بود. لایحه مذکور ۱۸۰ روز پس از تعیین شدن چهارچوب‌های گفته اجرا خواهد شد.

در این میان دیگر ایالت‌های آمریکا نیز اقداماتی برای قانونمندسازی استفاده از شبکه‌های اجتماعی توسط کودکان ایجاد کرده اند که نتایج مختلفی دربر داشته است.

ایالت یوتا در اوایل سال جاری میلادی محدودیت‌های وضع شده برای کاربران جوان در شبکه‌های اجتماعی را تغییر داد. در آرکانزاس یک قاضی فدرال سیاستی را تعیین کرد که طبق آن افراد زیر سن قانونی برای ساخت حساب کاربری در شبکه‌های اجتماعی به رضایت والدین نیاز داشتند. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار